Régió Hotel

Közép Dunántúli régió - Székesfehérvár

Régió Hotel, Székesfehérvár
  • Cím: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 123.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Régió Hotel, Székesfehérvár

A Székesfehérváron található szálló harminckét szobával és százfős konferenciateremmel várja vendégeit.

A szálló harminckét kétágyas, tíz férőhelyen mozgáskorlátozottak részére kialakított szobájában, korszerű felszereltséggel, fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, közös teakonyha, mosóhelyiség használattal biztosítja a szálló lakóinak öszkomfortos elhelyezését. A szintenként rendelkezésre álló társalgókban, személyes kérés esetén a szobákban is biztosíthatók a szórakozás és művelődés feltételei.

Régió Hotel, Székesfehérvár

 A szálló huszonnégy órás ügyelettel biztosítja a pihenés nyugodt feltételeit.A százfős konferenciaterem, három tizenkét fős oktatóterem a minden igényt kielégítő technikai felszereltség mellett kiválóan alkalmas rendezvények, összejövetelek megtartására, amelyek szállás igénybevétele nélkül is bérelhetők. A szabadidő eltöltéséhez rendelkezésre áll egy kétpályás teniszpálya, vagy kirándulás szervezhető Székesfehérvár nevezetességeinek megtekintésére; a Velencei-tóra, a Bakony hegységbe vagy a Vértes természetvédelmi tájaira. A szálló épületében kialakított vendéglátó egység alkalmas rendezvények kiszolgálására.


Régió Hotel, Székesfehérvár
  • Cím:8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 123.

Székesfehérvár


Székesfehérvár  ( szlovákul   Stoličný Belehrad ,  horvátul   Stolni Biograd ,  németül Stuhlweißenburg ,  latinul   Alba Regia ) ...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás